Anna Liuskari liittyy tiimiin!

Anna Liuskari aloitti Gesund Partnersilla 1.1.2021 tehtävässä Management consulting manager (johtava konsultti).

Anna Liuskarilla on usean vuoden työkokemus liikkeenjohdon konsultoinnista vakuutus- ja terveystoimialalla. Hän on aikaisemmin työskennellut muun muassa finanssialan johdon konsulttina Accenturella ja terveysteknologiayritysten neuvonantajana Tanskan Trade Councililla. Anna on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM).

Annalla on vahva ymmärrys digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista organisaatioiden uudistumisessa sekä käyttäjälähtöisen kehittämisen merkityksestä. GP:llä hän tulee vastaamaan hankkeista, joissa yhdistyy yhteiskunnan ja organisaatioiden muutos, teknologian mahdollisuudet ja uudenlaiset rahoitus- ja toimintamallit.

Lämpimästi tervetuloa!