Haemme palvelumuotoilijaa

Gesund Partners hakee joukkoonsa palvelumuotoilijaa. Hyvällä kandidaatilla on käytännössä hioutunut osaaminen muotoilun parissa ja näkemystä asiakaslähtöisestä innovoinnista ja palvelukehityksestä, sekä ainakin muutama vuosi relevanttia työkokemusta (esimerkiksi johdon konsultoinnista tai palvelumuotoilusta joko konsultointialalta tai vaikka järjestöstä). Tärkein kriteeri on kuitenkin halu olla mukana kehittämässä palveluita jotka parantavat väestöterveyttä ja nostavat ihmisten hyvinvointia.

Gesund Partnersin monialainen tiimi keskittyy strategiakonsultointiin: on epätodennäköistä, että pääset suunnittelemaan digitaalisen sovelluksen käyttöliittymää. Sen sijaan muotoilemme ihmislähtöisiä prosesseja ja pureudumme sosiaali-, terveys- ja hyvinvoinpalveluiden vaikuttavuuteen. Lisää vaikuttavuusperusteisesta terveydenhuollosta voit lukea täältä.

Käytännön työtehtäviin kuuluu ainakin työpajojen suunnittelua ja fasilitointia, luovaa ongelman ratkaisua yhdessä tiimin kanssa, viestintätekoja sekä konseptien kristallointia presentaation muotoon.

Sote-alan koulutus tai työn kautta hankittu näkemys sote-alasta katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla korkeakoulututkinto.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Paavo Perttula
toimitusjohtaja
paavo.perttula@gesund.partners / 0400 347698