GP:n tiimi kasvaa, Tatu Laurila liittyy joukkoon!

Tatu Laurila aloittaa työt GP:llä tänään 2. syyskuuta tittelillä Strategy Director, Partner.

Tatu siirtyy GP:lle Novartikselta, jossa hän aloitti Novartis Finland:n yhteiskuntasuhdejohtajana vuonna 2012. Viimeksi Tatu vastasi Novartis Pharmaceuticalsin yhteiskuntasuhteista sekä Market Accessistä, toimi Novartis Islannin maajohtajana, sekä pohjoismaiden suurimman liiketoiminta-alueen (Neuroscience) johtoryhmässä. Ennen Novartista Tatu toimi viisi vuotta Helsinki Business Hubin toimitusjohtajana.

Tatu on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri. Hänen erityinen kiinnostuksen kohteensa on viime vuosina ollut vaikuttavuusperusteisen soten rakentaminen Suomeen. Tulevaisuuden sotessa tulisi Tatun mielestä pyrkiä johtamiseen, jossa päätösten vaikuttavuus on keskeinen ajuri. Tämä edellyttää standardien asettamista ja tulosten mittaamista, millä luodaan myös selkeät raamit esimerkiksi uusien innovaatioiden käyttöönotolle sekä kannustimet uudenlaisille kumppanuuksille.

Suomella on Tatun arvion mukaan mahdollisuus näyttää mallia muille, jos Suomen erinomaiset tietovarannot saadaan turvallisuudesta tinkimättä palvelemaan sekä ensi- että toissijaista käyttöä mahdollisimman laajasti. Tämä kehitys avaa myös mahdollisuuden houkutella merkittäviä ulkomaisia investointeja tukemaan suomalaisen hyvinvoinnin kasvutarinaa.

Tatu tuo GP:lle laajat verkostot sekä mittavan johtamiskokemuksen yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Tatu on koko työuransa uskonut avoimuuden ja kumppanuuksien kautta syntyvään arvoon, jota myös GP haluaa olla luomassa asiakkaidensa ja kumppaniensa kanssa.

Lämpimästi tervetuloa Tatu!