Avoin verkkokurssi: Rethinking Health – Vaikuttavuusperusteisen terveydenhuollon perusteet

Oma terveys on kaikille tärkeä ja laadukas terveydenhuolto on ehkä kaikkein keskeisin valtioiden asukkailleen tuottamista hyvinvointia lisäävistä palveluista. Harva meistä kuitenkaan tietää miten terveydenhuolto toimii ja miten ala kehittyy.

Rethinking Health on lähestyttävä kaikille terveydestä ja terveydenhuollosta kiinnostuneille, mutta tarjoaa uusia näkökulmia myös alan ammattilaisille. Kurssilla käytetään paljon esimerkkejä Suomesta ja monia ilmiöitä käsitellään suomalaisen terveydenhuollon kontekstissa.

Laadimme kaikille ilmaisen ”Rethinking Health: The fundamentals of value-based healthcare” kurssin yhteistyössä Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa. Kurssin teknisestä toteutuksesta vastasi Reaktor innovations, joka on myös huippusuositun Elements of AI kurssin toteuttaja. Kurssin toteuttamisen taloudelliset resurssit ja muuta korvaamatonta tukea tarjosivat yhteistyökumppanimme Novartis, Johnson&Johnson/Janssen sekä Mehiläinen. Helsingin yliopisto myöntää kurssin suorittamisesta 2 opintopistettä.