Sanni Julkunen liittyy tiimiin!

Hienoja henkilöstöuutisia!

Sanni Julkunen liittyy Gesund Partnersin tiimiin, missä hänen roolinaan on lähestyä sote-alan monimutkaisia haasteita erityisesti muotoiluajattelun kautta. Viimeksi ennen GP:a, Sanni työskenteli ennaltaehkäisevien ja varhaisen vaiheen terveyspalvelujen kehittämisen ja vaikuttavuuden arvioinnin tehtävissä Työterveys Helsingin palveluksessa.

Sanni tuo tiimiin ajankohtaista kokemusta laatutyöstä, palveluprosessien kehittämisestä sekä asiakaskokemuksen mittaamisesta ja kehittämisestä. Aiemmin urallaan hän on keskittynyt terveys- ja liikuntatieteiden tutkimukseen ja väestötutkimuksen aiheisiin, erityisesti kysely- ja haastattelututkimusmenetelmien avulla.

Sannilla on valtavasti annettavaa Gesund Partnersin asiakkaille terveyspalvelujen kehittämisen, työkyky- ja työhyvinvointikysymysten, terveyden- ja fyysisen aktiivisuuden edistämisen ja terveydenhuollon asiakaskokemuksen kehittämisen kysymyksissä.

Sannin erityisiä ammatillisen kiinnostuksen kohteita ovat ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, vaikuttavien ja asiakaslähtöisten terveyspalvelujen kehittäminen, henkilöstökokemus, liikkumisen edistäminen, sekä ikääntyneiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen.

Koulutukseltaan Sanni on terveystieteiden maisteri (TtM), pääaineinaan gerontologia ja kansanterveystiede.

Lämpimästi tervetuloa Sanni – upeaa saada sinut joukkoomme!