Näkökulmia sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuden tekijöille ja siitä kiinnostuneille. Liity Gesund Partners –uutiskirjeen tilaajaksi!

Tämän vuoden tammikuussa aloitamme Gesund Partnersin oman uutiskirjeen. Uutiskirjeellä haluamme olla osaltamme tuomassa laaja-alaisia ja kiinnostavia näkökulmia sosiaali- ja terveysalan uudistajille ja siitä kiinnostuneille. ​

Uutiskirje tulee sisältämään Gesund Partnersin kuulumisten lisäksi tulevaisuusorientoitunutta ja ajankohtaista sisältöä sosiaali- ja terveysalasta sekä siihen liittyvistä ilmiöistä. Tuomme myös konkreettisia esimerkkejä ja näkökulmia yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen, joka on toimintamme ydintä. Uskomme, että sosiaali- ja terveysala tulee tarvitsemaan tulevaisuudessa myös monipuolista osaamista, joten uutiskirjeessämme tuodaan näkökulmia myös eri alan asiantuntijoilta. ​

Joka toinen kuukausi ilmestyvä uutiskirje on tarkoitettu eri alojen toimijoille, jotka haluavat vaikuttaa yhteiskunnalliseen muutokseen ja toimia yhteiskunnallisina muutoksentekijöinä tai sosiaali- ja terveysalan uudistajina. ​

Ensimmäinen uutiskirjeemme julkaistaan jo nyt tammikuussa, joten mikäli haluat liittyä tilaajaksi, klikkaa *tästä*

Uutiskirjeen tilaajana tulet kuulemaan ensimmäisenä sosiaali- ja terveysalan ajankohtaisimmista asioista. ​

Terveisin Fanny Vakkila,
Gesund Partnersin palvelumuotoilija, ja uutiskirjeemme toimittaja.