Gesund Partnersille uusia osakkaita

Kulttuuriimme GP:llä kuuluu olennaisesti yritteliäisyys sekä mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen. Kesäloman kynnyksellä meillä on ilo ilmoittaa uusista osakkaista. Uusien nimitysten myötä Gesund Partnersin osakkaat ovat:

  • Anna Liuskari, operatiivinen johtaja,
  • Heta Siranko, terveyden edistämisen konsultti ja HR Lead,
  • Tatu Laurila, strategiajohtaja,
  • Panu Laturi, tiimin ulkopuolinen neuvonantaja, joka on ollut mukana tukemassa GP:n tarinaa perustamista alkaen,
  • sekä perustajat Paavo Perttula ja Ville Koiste

Yrityksemme jatkaa kasvuaan täysin henkilöstönsä omistamana. Laajempi omistuspohja mahdollistaa pitkäjänteisen tekemisen, joka on perusedellytys työmme laadulle ja vaikuttavuudelle sekä sitä kautta missiomme toteutumiselle. Osakasnimitykset alleviivaavat myös sitä, että meille GP:llä on ensiarvoisen tärkeää tarjota tiimiläisille palkitsevia urapolkuja merkityksellisen työn parissa.